Nederlands

Welkom bij Sitpholek Kamp

Welkom bij Sitpholek.  Wij zijn het oudste door een Nederlander gestarte Thai boksing kamp. Met 25 jaar ervaring in Muay Thai zijn wij de een van de beste en meest ervaren kamps in Thailand voor de buitenlander.

Over de jaren hebben wij vele mensen hier gehad, van beginners tot profesionele vechters. Na vele jaren zijn wij nu op een nieuwe locatie en hebben de ruimte om u in het kamp zelf te laten ervaren hoe het is om als een Thai bokser te leven en te trainen. 

Wij hebben onze eigen vechters die in het kamp wonen en leven. Een unieke ervaring om mee te maken. 

Wat wij je te bieden hebben is een unieke kans om je vechtstijl te verbeteren. 

Twee keer per dag trainen. De dag begint om 7 uur en begint met joging. Terug in het kamp vindt de technische training plaats, Uiteraart altijd met een Thai trainer en indivudueele aandacht. 

In de middag is het rond 15.00 uur beginnen met joging en dan is de training meer geconcentreerd op kracht en ring training. 

Natuurlijk zitten wij op een goede lokatie niet ver van alles wat pattaya te bieden heeft. Winkels, winkel centrum en natuurlijk het strand van Pattaya en Jomtien. U kan hier een motor of fiets huren en pattaya ontdekken. Wij zitten op Khao Talo soi 8 wat een zijstraat is van Khao Talo. Deze straat heeft van alles tebieden. Restaurants; Thai en Internationale cuisine . Massage salons, cafe’s en verschillende markten waar van alles te krijgen is.

Ramon Dekker training at sitpholek.
Ramon Dekkers Trainde bij Sitpholek
Nu €37.50 pp pd
30 dagen voor maar 600 euro.

93/123 Khao Talo soi 8. Nongprue, Banglamung, Chonburi Thailand 20150

Kontakt Team Sitpholek

Openings tijden

Maandag -vrijdag 8.00 – 22.00

Zaterdag                8.00- 21.30

Thai trainers aanwezig op Maandag – Zaterdag    8.00 – 10,00 en 15.00 – 20,00  

Zondag                  9.30 – 21.00  

×
Hello
How can we help you. Team sitpholek will answer all your questions
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial